Home » Gratis Website Maken
gratis-eigen-website-maken.jpg

Gratis Website Maken

Hier kan je eenvoudig een gratis website maken. Een prima keuze als je eerst een website builder wilt uitproberen en testen of je hiermee lekker overweg kan. Je kan er altijd in een later stadium voor kiezen om een betaalde versie zonder reclame en met een eigen domeinnaam en mailbox te nemen.

 

Hoe maak ik een gratis website?

Bij een pro versie van een website builder kun je er ook voor kiezen om een gratis website te maken. Het heeft "bijna" dezelfde opties als bij de betaalde versie. Dit verschilt per website builder. Je moet er alleen rekening mee houden dat je geen eigen domeinnaam krijgt, maar een subdomein. Ook krijg je geen eigen website mailbox en kun je reclame verwachten op je eigen website. 

 

Voordelen van een gratis Website maken

 • Zonder investering een goede website maken
 • Jouw product of dienst gratis aan de man brengen
 • Gratis testen of een website builder voldoet aan al jouw verwachtingen
 • De website blijft altijd gratis en in jouw bezit. Er zit dus geen tijdslimiet aan.
 • Uitstekend als je een beginner bent met websites maken. Het is de perfecte manier om te leren hoe je een website kan bouwen.
 • Ook bij gratis websites krijg je dezelfde klantenservice net zoals bij de betalende klanten.

 

 

Nadelen van een gratis website maken

 

 • Geen eigen domeinnaam bij gratis website:

   

  Als je kiest voor een gratis website maken bij een websitebuilder, zoals bijv. Jouwweb dan krijg je geen eigen domeinnaam, maar een subdomein. Een subdomein is bijvoorbeeld --> [www.jouweigenwebsite.jouwweb.nl]. Bij een betaalde PRO-versie krijg je wel je eigen domeinnaam en die zou er dan zo uit komen te zien: [www.jouweigenwebsite.nl] Dit kan een nadeel zijn, maar hoeft niet als je geen hoge eisen stelt aan een site.

 

 • Reclame op je eigen gratis website: 

  Omdat een website builder geen geld verdient aan jou, maar jij wel gebruik maakt van haar diensten dan kan je reclame verwachten op je eigen gratis website. Houdt hier dus wel alvorens rekening mee.

 

 • Geen eigen mailbox met een gratis website:

  Een ander nadeel is dat je geen eigen mailbox krijgt. Bijvoorbeeld [info@jouwwebsite.nl] Wanneer je dus kiest voor een gratis website en je wilt professioneel overkomen dan raden we je aan om een betaalde versie te kopen.

 

TIP!  Google waardeert een website met een eigen domeinnaam meer dan een gratis website welke op een subdomein staat geregistreerd. Wil je dus een hogere positie binnen Google krijgen? Kies dan voor een website builder met een betaald pakket waarmee je automatisch een eigen domein krijgt.
 

 

websitebuildercomlogo-2.jpeg

Gratis website maken met Websitebuilder.com (TIP)

Keuze uit duizenden thema's dus genoeg te vinden voor elk onderwerp. Ondanks dat deze Engelstalige sitebuilder nog niet vertaald is in het Nederlands zeker het proberen waard!

Meer dan 10.000 templates!


ac29fe325b4e49d98973eddf1973d7ec.jpg

Gratis website maken met Wix (POPULAIR)

Maak een gratis website met de grootste website builder wereldwijd van Wix.com. Meer dan 80 miljoen mensen in 180 landen gebruiken Wix.

Pas alles aan met de gratis websitemaker, want je hoeft niet te kunnen programmeren. Kies een ontwerp en je kan gelijk beginnen!

Zeer grafische ontwerpen


webnode-website-builder-2.png

Gratis website maken met Webnode

Je kan je eigen gratis website maken voor ongelimiteerde tijd. Een website maken met Webnode is snel, leuk, eenvoudig en je hebt geen technische nodig!


yourhosting-websitebuilder-2.jpeg

Gratis website maken met Yourhosting

Met de Lite versie kan je een gratis website maken met de eenvoudige Websitemaker van Yourhosting. Een upgrade naar een betaald pakket kan altijd en deze heb je al voor  4,95 per maand!


Gratis website maken met JouwWeb (AANBEVOLEN)

Bouw eenvoudig zonder technische kennis een gratis website met Nederlands bekendste website builder Jouwweb. Je kan altijd in een later stadium overstappen naar een pro versie welke maandelijks opzegbaar is.

Gebruiksgemak op en top!


jimdo-1.png

Gratis website maken met Jimdo

Maak kennis met een van de grootste website builder ter wereld genaamd Jimdo. Door het gebruiksvriendelijke 'drag & drop systeem' kan iedereen zonder technische kennis een gratis website maken.

Ook werken aan je site via de tablet app


weebly-websitemaken-2.png

Gratis website maken met Weebly

Weebly maakt het verrassend makkelijk om een gratis professionele website, blog of online webwinkel te maken. Niet voor niks heeft Weebly meer dan 40 miljoen gebruikers wereldwijd. 


mozello-website-builder-2.png

Gratis website maken met Mozello

Maak in slechts 5 minuten een mooie, moderne website, blog of webwinkel die ook geschikt is voor mobiele apparaten. Mozello behoort tot de meest gebruiksvriendelijke sitebuilders van dit moment.