Gratis website maken met Mozello

Jouw eigen gratis website maken zonder technische kennis met de handige website builder van Mozello. Verwar deze naam niet met de webbrowser Mozilla, want daar lijkt die wel een beetje op. Het systeem werkt net als alle andere websitemakers erg eenvoudig en je kan er naast een website ook je eigen blog of webshop mee maken. 

Gratis Blog & Vlogsite maken met Mozello

Ben je een blogger of vlogger? Dan kun je met Mozello binnen een handomdraai jouw eigen gratis blogsite of vlogsite in elkaar zetten. Naast je blogberichten en verhalen is het plakken van je eigen (YouTube) video's een makkie. Plak gewoon de code en deze website builder doet de rest voor je. Zorg op deze manier voor nog meer volgers met de social media knoppen.

Webshop maken met Mozello (niet gratis)

Heb je altijd al je eigen webwinkel willen hebben, maar was dit gewoonweg te duur? Voor de kleine ondernemer en zzp'er kan je vanaf nu je eigen webshop maken met Mozello webshopmaker.

Je eigen webshop heb je al voor €6,- per maand en dan kun je 100 artikelen plaatsen. Denk je groter en wil je meer dan 100 artikelen verkopen? Je kan altijd upgraden naar het premium pakket van €12,- p/m waarbij je onbeperkt artikelen of producten kan plaatsen en verkopen.

Gratis website maken met Mozello

Naast de betaalde pakketten biedt Mozello je de vrijheid om deze website builder eens uit te proberen en te testen. Op deze manier kan je zien of je er lekker mee kan werken. Een upgrade naar een betaald pakket is altijd nog mogelijk. Denk er wel aan bij een gratis website maken dat je geen eigen domeinnaam krijgt, maar een subdomein. Bijvoorbeeld www.jouweigenwebsite.mozella.nl en niet www.jouweigenwebsite.nl.

Ook heb je bij de gratis versie van Mozello maar 500 MB opslagruimte, waardoor je rekening moet houden met hoeveel afbeeldingen en documenten je op je website gebruikt. Bij website builder JouwWeb heb je bij de gratis versie al onbeperkte opslagruimte. Als je dus een website wil maken waar veel bestanden op komen te staan dan raden wij aan om JouwWeb eens te proberen.

Omdat Mozello geen geld verdient aan jou, maar jij wel gebruik maakt van haar diensten kun je reclame verwachten bij de gratis Mozello versie. 


Liever een goedkope website laten maken door WebsitesSmaken?

Goedkoop je website laten maken kan ook bij WebsitesSmakenHeb je echter te weinig tijd om zelf je eigen website te maken dan bouwen wij deze graag voor jou met JouwWeb, dat vinden wij persoonlijk de beste website-builder. Neem gerust contact met ons op.


TIP!  Google waardeert een website met een eigen domein meer dan een gratis website welke op een subdomein staat geregistreerd. Wil je dus een hogere positie binnen Google krijgen? Kies dan voor een website builder met een betaald pakket waarmee je automatisch een eigen domein krijgt.