Jimdo website builder

Jimdo is een Duitse website builder welke wereldwijd opereert en ontzettend populair is onder nieuwe en bestaande klanten. Men kan hiermee eenvoudig een eigen website maken zonder technische kennis! Je kopieert en plakt d.m.v. het "drag & drop systeem" elementen die je nodig hebt voor je website. Maar ook via de website builder van JouwWeb kun je via een 'drag & drop systeem' eenvoudig je eigen website maken. Een kind kan de was doen.

 

Gratis website maken met Jimdo

Bij Jimdo kan je ook een gratis website maken. Het heeft zo zijn voor- en nadelen.

Enkele nadelen zijn:

  • Je krijgt dan een subdomein wat er bijvoorbeeld zo zou uitzien --> [jouwwebsite.jimdo.nl]
  • Een subdomein heeft minder waarde voor Google dan een site met een eigen domeinnaam.
  • Reclame van Jimdo op jouw gratis website.

 

Kies je toch voor een gratis website maken bij Jimdo? Het heeft uiteraard ook zijn voordelen:

  • Zonder investering toch een eigen website maken.
  • De website builder testen alvorens je overgaat naar een betaald pakket.
  • Dezelfde klantenservice als bij betalende klanten van Jimdo.
  • Gratis naamsbekendheid opbouwen met je product, dienst of ander onderwerp.
  • Een simpele manier om extra websites te maken voor je linkbuilding strategie.

 

TIP! Je kan altijd en op ieder moment overstappen naar een betaald pakket.

 

Webshop maken met Jimdo

Altijd al je eigen webshop beginnen? Bij Jimdo kan je eenvoudig met het handige drag & drop syteem producten slepen en plakken. Zelf teksten en prijzen toevoegen en de manier van betaling instellen. Een webshop maken is op deze manier erg simpel en betaalbaar voor iedere beginnende ondernemer of startende zzp'er.

 

De kracht van Jimdo's behulpzame klantenservice

Een Nederlands team van Jimdo klantenservice-medewerkers welke in Duitsland wonen en werken staan je altijd te hulp voor vragen. Wel zo fijn om van tevoren te weten dat je altijd geduldig geholpen wordt in het Nederlands, ondanks de populariteit van Jimdo. Zou dit de kracht van het bedrijf zijn naast een gebruiksvriendelijke website maker?  

Jimdo is een Duitse website builder welke wereldwijd opereert en ontzettend populair is onder nieuwe en bestaande klanten. Men kan hiermee eenvoudig een eigen website maken zonder technische kennis! Je kopieert en plakt d.m.v. het "drag & drop systeem" elementen die je nodig hebt voor je website. Een kind kan de was doen...


Liever een goedkope website laten maken door WebsitesSmaken?

Goedkoop je website laten maken kan ook bij WebsitesSmaken. Heb je te weinig tijd om zelf je eigen website te maken? Dan bouwen wij deze graag voor jou met de website builder van JouwWeb. Neem hiervoor gerust contact met ons op.