Mijndomein WebsiteMaker

Met de Nederlandse website builder 'Mijndomein WebsiteMaker' kan je vanaf nu heel eenvoudig jouw eigen website maken. Technische kennis bij het bouwen van je website is niet nodig. Prachtige thema's staan klaar om ingevuld te worden door jou. 

 

De kracht van Mijndomein Websitemaker

Met de 'drag & drop' editor sleep je eenvoudig je website in elkaar, net als bijvoorbeeld JouwWeb . Naar onze mening is JouwWeb wel een stuk prettiger in gebruik, zeker voor een startende websitebouwer.

Alle moderne templates zijn responsive, dus goed te bekijken op elk mobiel apparaat of tablet. De websites zijn standaard zoekmachinevriendelijk ontwikkeld. Daarnaast heb je zelf de mogelijkheid om je vindbaarheid te verbeteren. Het pakket is uitgerust met een domeinnaam en e-mailpakket op een betrouwbaar platform. Je kan dus direct aan de slag zonder zorgen!

 

Gratis Mijndomein WebsiteMaker uitproberen

Om te laten zien aan jullie dat dit een fijne en betrouwbare websitemaker is, kan je deze website builder gratis uitproberen!  Je hebt dus niks te verliezen met een eigen website maken, want Mijndomein bestaat ruim 10 jaar en heeft meer dan 190.000 klanten. 

 

Afbeeldingen, foto's en video's

Mijndomein Websitemaker is geschikt voor het plaatsen en delen van afbeeldingen, foto’s en video’s en nieuwsberichten.

 

Koppelingen met Facebook, Twitter en Google+

De foto’s, video’s en berichten op je website deel je heel eenvoudig op Facebook, Twitter en andere social media. Andersom geldt ook: met onze widgets laat je snel en eenvoudig berichten van jouw social media op je website zien. Zo is je website altijd voorzien van je laatste nieuws en nieuwste foto's.

 

Uitstekende klantenservice bij Mijndomein

Heb je hulp nodig bij de aanschaf van een product? Of ben je al klant en kom je ergens niet uit? De medewerkers van Mijndomein staan 7 dagen per week voor je klaar en helpen je graag verder. Bij de helpdesk vind je ook de meest gestelde vragen, live chat en handleidingen.


Liever een goedkope website laten maken door WebsitesSmaken?

Goedkoop je website laten maken kan ook bij WebsitesSmaken. Heb je te weinig tijd om zelf je eigen website te maken? Dan bouwen wij deze graag voor jou met de website builder van JouwWeb (door ons aanbevolen website-builder). Neem hiervoor gerust contact met ons op.