Simplesite website builder

Simplesite is een handige website builder welke is opgericht in Kopenhagen in 2003. Met deze sitebuilder kun je zonder technische kennis je eigen website maken en dat is precies waar het bij Simplesite allemaal om draait.

 

Wat zijn de mogelijkheden met Simplesite?

Zoals de naam al doet vermoeden kun je heel 'simpel' je eigen website, blog of vlogkanaal bouwen. Maar wat kun je nu precies allemaal doen met de website builder van Simplesite? Wij zullen een opsomming geven van mogelijkheden:

 • Design, achtergrond en kleur: met een website van SimpleSite kun je kiezen uit honderden unieke lay-outs en designs. Maak een keuze uit de vele verschillende sjablonen, kleuren en achtergronden of kies een kant-en-klaar design.

 • Persoonlijke domeinnaam: je kunt je eigen unieke domeinnaam kiezen. Een domeinnaam maakt de website persoonlijker en eenvoudiger te vinden door zoekmachines zoals Google. Een eigen domeinnaam versterkt ook het merk.

 • Je eigen webwinkel: jouw SimpleSite website heeft ook een eigen professionele webwinkel waarmee online kan worden betaald. Of je nu je eigen bedrijf hebt of gewoon af en toe iets wilt verkopen, een webwinkel beginnen of webshop maken met Simplesite is hier zeer geschikt voor.

 • Fotoalbum: Laat je foto's zien in een mooi onlinefotoalbum. Je kunt kiezen uit verschillende diathema's, lay-outs en foto-overgangen.

 • Blog: Met een paar muisklikken kun je een weblog toevoegen aan je website en meteen beginnen met bloggen.

 • Video: Maak je website dynamischer met onze videospeler. Je kunt video's toevoegen van YouTube of Vimeo maar ook je eigen video's uploaden.

 • Muziek: Voeg extra sfeer toe aan je website. Je kunt kiezen uit vele verschillende muziekjes voor een nummer dat het best past bij je website.

 • Gastenboek: Voeg een gastenboek toe aan de website, zodat bezoekers direct een bericht op de website achter kunnen laten.

 • Contactpagina: De contactpagina maakt het de bezoekers makkelijk om je direct een persoonlijk bericht te sturen.

 • Map of kaart: Voeg een kaart toe aan de website zodat de bezoekers kunnen zien waar je gevestigd bent.

 • E-mailadres: Bij elk domein worden 5 persoonlijke e-mailadressen meegeleverd. Je kunt bijvoorbeeld kiezen jouwnaam@jouwdomeinnaam.com.

 • Responsive design: Je website is geoptimaliseerd voor weergave op PC's, tablets en mobiele telefoons dankzij de responsive designs van Simplesite.

 

Gratis website maken met Simplesite

Een gratis website maken met Simplesite behoort ook tot de mogelijkheden. Kortom Simplesite geeft jou de mogelijkheid om haar website builder gratis te proberen om jou te overtuigen hoe simpel het allemaal is om je eigen website te bouwen dankzij het handige drag en drop systeem. Op deze manier heb je niks te verliezen en je kan altijd overstappen naar een betaald pakket met een eigen domeinnaam met emailadres. Gewoon gratis  proberen dus!

Een nadeel van de gratis versie is hierbij wel dat je minder mogelijkheden hebt qua ontwerp en het gebruik van lettertypes. Je kan dus niet alle ontwerpmogelijkheden die Simplesite aanbiedt testen met de gratis versie. Bij website builder JouwWeb kun je wel gebruikmaken van alle designs en ontwerpmogelijkheden bij de gratis versie. Hiermee krijg je een beter beeld van wat er allemaal mogelijk is met het systeem.


Liever een goedkope website laten maken door WebsitesSmaken?

Goedkoop je website laten maken kan ook bij WebsitesSmaken. Heb je te weinig tijd om zelf je eigen website te maken? Dan bouwen wij deze graag voor jou met de website builder van JouwWeb. Neem hiervoor gerust contact met ons op.