Geld verdienen met Google Adsense

Met Google AdSense kan je geld verdienen met jouw online website. Je wordt betaald per klik dus wanneer jouw website veel relevante bezoekers aantrekt en de juiste advertenties worden weergegeven dan zal het aantal kliks toenemen.

Maak jouw online passie winstgevend

Google AdSense is een gratis en gemakkelijke manier om inkomsten te genereren door advertenties op jouw website weer te geven.

 

De juiste Google advertenties voor jouw doelgroep

Alle advertenties worden gecontroleerd zodat Google zeker weet dat ze van goede kwaliteit zijn en relevant zijn voor jouw content of doelgroep, zelfs wanneer ze op een smartphone of tablet worden bekeken. Met als resultaat dat je er meer aan kunt verdienen.

 

Behoud de controle over Google Adsense

Blokkeer ongewenste Google Adsense advertenties, geef aan waar advertenties moeten worden weergegeven en kies welk advertentietype het best bij jouw website past om de beste manier te vinden om geld te verdienen.

 

Alleen de best betalende advertenties worden weergegeven op je site

Profiteer van het grootste netwerk van online adverteerders die op jouw advertentieruimte bieden, waardoor je advertenties meer opbrengen.

Ga voor meer info naar Google Adsense.


TIP! Wij raden Google AdSense niet aan voor nieuwe websites. Je hebt in beginsel nog te weinig bezoekers om er leuk geld aan te verdienen. Bestaat jouw website al een tijdje en heeft deze autoriteit gekregen dan kun je dit alsnog overwegen.

Een snellere en betere manier om geld te verdienen met je nieuwe website is om publisher te worden bij een affiliate netwerk.