Webshop maken met Shopify

Een webshop maken met Shopify? De website builder van Shopify is een van 's werelds grootste webwinkelsoftware-aanbieders. Ze veroveren in razendsnel tempo de halve wereld, maar in Nederland heeft men er amper van gehoord. Toch bieden ze sinds kort in samenwerking met Mollie ook Nederlandse betaaloplossingen zoals iDeal aan.

Shopify is niet de enige website builder die met Mollie werkt. Zo werkt website builder JouwWeb bijvoorbeeld ook met Mollie. Mollie is dan ook een van de grootste aanbieders van betaaloplossingen in Nederland.

Benieuwd hoe een webshop maken via Shopify werkt? Bekijk dan onderstaande video.


Webshop laten maken door WebsitesSmaken?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gewoonweg geen tijd hebt om je eigen webshop te maken of misschien moeite hebt met een goede indeling om de beste verkoopresultaten te behalen. Je kan er in dit geval voor kiezen om een webshop te laten maken door WebsitesSmaken met het systeem van JouwWeb. Dit vinden wij persoonlijk de beste website builder.

Wij vragen geen absurd hoge prijzen voor het laten maken van een webwinkel of webshop en we denken graag mee met een startende ondernemer. Kijk voor meer informatie op webshop laten maken.