JouwWeb website builder

JouwWeb is een Nederlandse website builder en hiermee kun je eenvoudig een eigen website maken zonder technische kennis! Je kopieert en plakt door middel van het "drag & drop systeem" elementen die je nodig hebt voor je website. Een kind kan de was doen. De dienst is erg populair en kent al duizenden enthousiaste gebruikers.

 

JouwWeb in het kort

JouwWeb is bijna precies wat een website builder zou moeten zijn. Er is geen leercurve, waardoor je website in enkele momenten opgezet is en online staat. Hoewel Weebly een soortgelijk systeem aanbiedt, is het drag & drop systeem van JouwWeb nog eenvoudiger. Je kan een element (zoals een formulier bijvoorbeeld) aanklikken, naar je website slepen en daarna kan je hem gaan gebruiken. Slepen, loslaten, klaar.

 

Veel opties aan functionaliteiten bij JouwWeb

Je maakt bij JouwWeb uitstekende websites met veel mogelijkheden aan functies. Dit zijn enkele functionaliteiten van JouwWeb:

 • Voldoende keuze in website templates.
 • Pagina’s in kolommen opdelen, zodat er creatieve dingen met de lay-out gedaan kunnen worden.
 • Alle websites van JouwWeb hebben een 'responsive design'. Dit betekent dat de website zich aanpast naar de grootte van het scherm waarop deze bekeken wordt. De websites van JouwWeb zijn dus zowel geschikt voor computers als voor tablets en smartphones. 
 • Ook het invoegen van elementen als een fotoalbum, afbeelding slider, formulier en document is zeer eenvoudig.
 • Voor geavanceerdere elementen biedt het Embed-Code-element de mogelijkheid om externe widgets en andere tools toe te voegen zoals boekingskalenders, een live chat, en advertenties voor extra inkomsten.
 • Het button-element is opvallend. Op deze manier moedigt JouwWeb je aan veel call-to-actions op je site te plaatsen zonder dat het instellen van zo’n knop veel tijd in beslag neemt.

 

Onbeperkt dataverkeer en opslag bij JouwWeb

Normaal gesproken moet bij het aanschaffen van hosting een keuze gemaakt worden voor een bepaald aantal GB aan opslagruimte en dataverkeer. Bij JouwWeb wordt daar echter niet moeilijk over gedaan. Ze staan onbeperkt gebruik toe van foto's of bestanden. Men hoeft zich dus niet constant zorgen te maken of het maximum aantal foto’s wordt overschreden. Pas bij excessief gebruik zullen ze in contact treden, maar JouwWeb zegt dat dit nog nooit nodig is geweest. 

Over het dataverkeer hoef je je ook geen zorgen te maken, want dit is ook onbeperkt.

 

Pagina's beschermen met een wachtwoord

JouwWeb biedt een functie waarmee je de hele website, of enkele pagina's hiervan, beschermd kunnen worden met een wachtwoord. Op deze manier hebben alleen geselecteerde bezoekers toegang tot de inhoud van je websites. Deze functie kan ook gebruikt worden om bezoekers tijdelijk toegang te ontzeggen en om ze met een bericht te informeren tijdens het aanpassen van je website.

Er kan toegang tot het Pro-pakket van JouwWeb verkregen worden voor slechts €9,- euro per maand. En het Business-pakket kun je al gebruiken voor maar € 18,- per maand. Daar zitten de kosten van een eigen domeinnaam en mailbox al bij inbegrepen. De domeinnaam en mailbox is eenvoudig in te stellen via de abonnementspagina van JouwWeb. 

Je hebt dus geen externe facturen, maar één factuur waarmee alles in een keer geregeld is. Ook een smartphone-vriendelijke (responsive design) website wordt door JouwWeb automatisch gemaakt en de Google-indexering gebeurt ook vanzelf. Door al deze zaken hoeven JouwWeb-klanten zich niet met bijzaken bezig te houden en kunnen zij zich 100% focussen op hun eigen website.

 

Meer dan 500.000 websites gemaakt met JouwWeb Website Builder

JouwWeb is een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Eindhoven. JouwWeb is opgericht door twee jonge ondernemers. Zij hadden het idee dat een website maken voor iedereen gemakkelijk en beschikbaar moest zijn. Gelukkig hebben sindsdien meer mensen JouwWeb ontdekt en zijn er inmiddels meer dan 500.000 websites met het systeem van JouwWeb gemaakt. En dit aantal groeit nog iedere dag!

 

Enkele enorme pluspunten van JouwWeb zijn:

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Schone urls (www.jouweigenwebsite.nl/schone-url)
 • Klantenservice. Vragen worden altijd op een snelle en klantvriendelijke manier beantwoord en ze zijn ook op Facebook zeer actief. Ons advies is dan ook om de Facebookpagina van JouwWeb te liken. Ze plaatsen hier regelmatig updates, tips en trucs voor je website. En je kan ook altijd een privébericht versturen als je vragen hebt.

 

Webshop maken met JouwWeb Website builder

Naast een website kan je ook eenvoudig je eigen webshop maken. Met een Pro-abonnement voor slechts €9,- per maand kun je 10 artikelen aan de webshop toevoegen en met het Business-abonnement van €18,- per maand is het aantal artikelen dat je toe kan voegen onbeperkt.


Met JouwWeb kun je ook gemakkelijk een meertalige website en webshop bouwen;

 • Je krijgt de keuze om een extra subdomein toe te voegen (be.jouwwebshop.nl bijvoorbeeld).
 • Of je kiest voor een extra domein (jouwwebshop.be bijvoorbeeld).


Bovenin je menu komt dan een vlaggetje van het desbetreffende land te staan. Deze verwijst door naar je andere (sub)domein en dus naar de andere taal van je website.

Wil je graag een website of website via JouwWeb maken? JouwWeb heeft op dit moment een actie waarbij je standaard bij allebei de pakketten de eerste 3 maanden gratis krijgt!

 

Gratis website maken met JouwWeb Website Builder

Wil je de website builder van JouwWeb liever eerst gratis uitproberen? Dat is geen probleem! Je kan altijd beginnen met een gratis website bij JouwWeb en op ieder moment nog upgraden naar het Pro- of Business-pakket. 

Een gratis website maken heeft de volgende voordelen:

 • Je kan JouwWeb gratis testen en testen of je goed met het systeem kan werken
 • Zonder kosten kun je een eigen website maken 
 • Dezelfde klantenservice als bij een betaald pakket
 • De vele gratis thema's gebruiken 
 • Voor beginners is dit een uitstekende manier om te oefenen hoe je een website moet maken

 

JouwWeb review

Bekijk ook de pagina JouwWeb reviews om recensies en ervaringen van andere gebruikers te lezen. Ook kun je daar zelf een beoordeling geven over JouwWeb.

 

JouwWeb voorbeelden

Benieuwd hoe andere gebruikers een website hebben gemaakt met JouwWeb? Bekijk dan eens deze JouwWeb voorbeelden. Of bekijk op de website van JouwWeb zelf websites die via hun systeem gemaakt zijn: www.jouwweb.nl/overzicht.


Liever een goedkope website laten maken door WebsitesSmaken?

Goedkoop je website laten maken kan ook bij WebsitesSmaken. Heb je te weinig tijd om zelf je eigen website te maken? Dan bouwen wij deze graag voor jou met de website builder van JouwWeb. Neem hiervoor gerust contact met ons op.