Review Weebly | Recensie & Beoordeling

Bekijk hier de Weebly review. Heb je zelf al een eigen website gemaakt met Weebly? Schrijf hier jouw ervaring & plaats een recensie. Help op deze manier toekomstige gebruikers met het kiezen van een website builder die een eigen website willen maken.

 

Weebly is een website builder waarmee je zonder technische kennis een website, webshop of blog maakt. Je kopieert en plakt d.m.v. het "drag & drop systeem" elementen die je nodig hebt voor je website. Een kind kan de was doen.

De websites van Weebly zijn echter voor een groot gedeelte gebaseerd op Flash. Het voordeel van Flash is dat qua presentatie prachtige sites gemaakt kunnen worden. Het nadeel van op Flash gebaseerde websites is dat de teksten nauwelijks te lezen zijn door Google-bots. Hierdoor bestaat je website in principe niet voor Google.

Bij website builder 
JouwWeb worden de websites echter niet met Flash opgebouwd. Deze worden gewoon door middel van codes opgebouwd die door Google gelezen kunnen worden en waardoor je website prima vindbaar is via zoekmachines. De websites die met JouwWeb gemaakt worden zullen dus een stuk beter vindbaar zijn dan websites die met Weebly gemaakt worden.

Webshop maken met Weebly Website Builder

Heb je altijd al je eigen webwinkel willen hebben, maar was dit gewoonweg te duur? Voor de kleine ondernemer en zzp'er kan je vanaf nu je eigen webshop maken met Weebly websitebuilder. Je eigen webshop heb je al voor €23,- per maand met het Zakelijke pakket waarmee je artikelen of producten kan plaatsen.

Denk je groter en wil je meer verkopen? Je kan altijd upgraden naar het Performence pakket van €42,- p/m inclusief geavanceerde e-commerce en marketing functies om jouw bedrijf te laten groeien

 

Gratis website maken met Weebly Website Builder 

Naast de betaalde pakketten biedt Weebly je de vrijheid om deze website builder eens gratis uit te proberen en te testen. Op deze manier kan je zien of je er lekker mee kan werken. Een upgrade naar een betaald pakket is altijd nog mogelijk. Denk er wel aan bij een gratis website maken met Weebly dat je geen eigen domeinnaam krijgt, maar een subdomein. Bijvoorbeeld www.jouweigenwebsite.weebly.nl en niet www.jouweigenwebsite.nl.

Omdat Weebly geen geld verdient aan jou, maar jij wel gratis gebruik maakt van haar diensten kun je reclame verwachten bij de gratis Weebly versie. Houd hier dus rekening mee als je kiest voor een gratis website maken.