Gratis website maken met Weebly

Weebly is een website builder waarmee je zonder technische kennis een website maakt. Met Weebly kun je ook een eigen gratis website maken! Je kopieert en plakt d.m.v. het "drag & drop systeem" elementen die je nodig hebt voor je website. Een kind kan de was doen.

De zoekmachine-optimalisatie is echter niet optimaal bij Weebly. Met Weebly kan je een fantastische website maken, maar je website zal bij Weebly voor een groot deel op Flash gebaseerd zijn. Het nadeel van op Flash gebaseerde websites is dat de teksten nauwelijks te lezen zijn door Google. Hierdoor bestaat je website in principe niet voor Google. 

Bij andere website builders, zoals bij JouwWeb bijvoorbeeld, worden de websites niet met Flash opgebouwd. Deze websites zullen dus aanzienlijk beter vindbaar zijn via Google en andere zoekmachines dan websites die met Weebly gemaakt worden.


Liever een goedkope website laten maken door WebsitesSmaken?

Goedkoop je website laten maken kan ook bij WebsitesSmakenHeb je echter te weinig tijd om zelf je eigen website te maken dan bouwen wij deze graag voor jou met JouwWeb, dat vinden wij persoonlijk de beste website-builder. Neem gerust contact met ons op.


TIP!  Google waardeert een website met een eigen domein meer dan een gratis website welke op een subdomein staat geregistreerd. Wil je dus een hogere positie binnen Google krijgen? Kies dan voor een website builder met een betaald pakket waarmee je automatisch een eigen domein krijgt.