Review Onepage.website | Recensie & Beoordeling

Bekijk hier de Onepage.website review. Heb je zelf al een eigen website gemaakt met Onepage.websitel? Schrijf hier jouw ervaring & plaats een recensie. Help op deze manier toekomstige gebruikers met het kiezen van een website builder die een eigen website willen maken.

 

Voor slechts €1,- per maand kun je een (mobiele) website maken bij Onepage.website en dat binnen 1 uur. Zonder technische kennis een mobiele website bouwen is erg makkelijk geworden met de mobiele templates die klaarstaan. Je kan bij Onepage.website ook een gratis website maken, maar zeg nou eens eerlijk wat is €12,- euro op jaarbasis?

 

Vreemd eendje in de websitebuilders industrie

Als je Onepage.website naast een andere website builder legt, zie je een duidelijk verschil. Onepage is gebouwd net als een Twitter bootstrap. Oftewel, je kan niet doorklikken naar andere pagina's, maar je ziet alles op 1 pagina. Kan je dan wel meerdere pagina's maken? Dat kan zeker wel, maar om deze te bekijken verspring of verschuif je naar onder of boven. 

Eigenlijk is deze website builder een ideaal uithangbord als mobiel visitekaartje

Maar als je graag meerdere pagina's voor je website wil gebruiken dan is Onepage.website niet de ideale website builder voor jou. Dan zouden wij het gebruik van JouwWeb aanbevelen, want via JouwWeb kun je zowel met de gratis als betaalde versie zoveel pagina's aan de website toevoegen als je wil.