Webshop maken met Webnode website builder

Jouw eigen webshop maken zonder technische kennis? Dit kan nu eenvoudig met de handige website builder van Webnode. Op dit moment gebruiken 22 miljoen mensen deze handige sitebuilder en in 5 minuten kan jouw website online staan.

 

Webnode's gratis versie

Tevens kan je met Webnode ook een gratis website maken. Een goed alternatief om eerst te bekijken hoe het bevalt en of je hier lekker mee overweg kan. Het enige nadeel aan de gratis versie van Webnode is dat je slechts beperkte opslagruimte en bandbreedte voor je website hebt. Als je meer ruimte wil hebben dan moet je hiervoor altijd een upgrade maken. Terwijl er ook website builders zijn die bij een gratis website al onbeperkte opslagruimte en bandbreedte aanbieden, zoals JouwWeb bijvoorbeeld.

Een upgrade naar een betaald pakket van Webnode kan dus altijd! De voordelen van een gratis website maken bij Webnode zijn: 

  • Je Webnode gratis testen of je er lekker mee kan werken
  • Zonder kosten een eigen website maken 
  • Dezelfde klantenservice als bij een betaald pakket
  • De vele gratis thema's gebruiken 
  • Voor beginners een uitstekende manier om te oefenen hoe je een website moet maken

Webshop laten maken door WebsitesSmaken?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gewoonweg geen tijd hebt om je eigen webshop te maken of misschien moeite hebt met een goede indeling om de beste verkoopresultaten te behalen. Je kan er in dit geval voor kiezen om een webshop te laten maken door WebsitesSmaken met het systeem van JouwWeb. Dit vinden wij persoonlijk de beste website builder.

Wij vragen geen absurd hoge prijzen voor het laten maken van een webwinkel of webshop en we denken graag mee met een startende ondernemer. Kijk voor meer informatie op webshop laten maken.