Webshop maken met One.com 

In een handomdraai jouw eigen webshop maken met de website builder van One.com. Deel foto's en video's in een blog op jouw eigen domein.

 

One.com Website Templates

Om te beginnen moet je een keuze maken uit één van de schitterende website templates welke One.com aanbiedt. Er zijn templates voor:

  • zakelijke websites
  • persoonlijke websites
  • websites met een bepaald thema
  • webshop en webwinkels


Je kunt de inhoud van de website template later zelf nog aanpassen, alleen de menustructuur kan niet veranderd worden. Bij stap twee van de wizard van de webeditor moet je o.a. een naam voor jouw website kiezen, en de menutekst instellen. Bij jouw eerste pagina is de menutekst bijvoorbeeld "Home". Nadat je de installatie wizard hebt voltooid kun je met de webeditor jouw website verder gaan bewerken.

 

Webshop maken met One.com

Naast een website bouwen, is er ook de mogelijkheid om je eigen webwinkel te beginnen. Een webshop maken met One.com is super eenvoudig met het handige drag & drop systeem. Je sleept artikelen naar je site en je sluit verschillende betaalopties aan. Bij verschillende website builders heb je de mogelijkheid om naast iDeal ook nog andere betaalmogelijkheden aan je klanten aan te bieden. Zowel bij One.com als bij JouwWeb kun je op relatief eenvoudig wijze automatische betaling in je webshop mogelijk maken.

Een duur webdesign bureau inhuren is dus verleden tijd en je kan budget nu besteden aan jouw online marketing.

 

One.com Webeditor met eigen ontwerp

Als je liever zelf jouw website ontwerpt kan dat ook met de webeditor van One.com. Je kiest er dan voor om jouw website vanaf het begin te creëren en begint dan met een hele lege pagina. Met de webeditor kun je vervolgens foto's toevoegen, videoclips of fotoalbums embedden, lettertypes en kleurenschema's kiezen om jouw website helemaal naar je eigen stijl te maken. 

 

Bekijk in de video hieronder hoe eenvoudig de One.com websitebuilder werkt.


Webshop laten maken door WebsitesSmaken?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gewoonweg geen tijd hebt om je eigen webshop te maken of misschien moeite hebt met een goede indeling om de beste verkoopresultaten te behalen. Je kan er in dit geval voor kiezen om een webshop te laten maken door WebsitesSmaken met het systeem van JouwWeb. Dit vinden wij persoonlijk de beste website builder.

Wij vragen geen absurd hoge prijzen voor het laten maken van een webwinkel of webshop en we denken graag mee met een startende ondernemer. Kijk voor meer informatie op webshop laten maken.