Webshop maken met Websitebuilder.com 

Met Websitebuilder.com kan je makkelijk je eigen webshop maken. Bespaar op een dure webdesigner of internetbureau en maak zelf je eigen webwinkel. Door het het handige 'drag & drop systeem' van Websitebuilder.com is het slepen en plakken van elementen die je nodig hebt een fluitje van een cent. Doordat je nu enorm veel geld bespaart, kun je dit nu uitgeven aan marketing en reclame voor je nieuwe webshop.

 

Meer dan 10.000 thema's voor je Webshop

Verder heb je een keuze uit meer dan 10.000 webdesign thema's. Zo kun je genoeg ideeën opdoen om je eigen webshop te maken. Zonder technische kennis moet dit iedereen lukken. Deze website builder is nog niet in het Nederlands vertaald, maar hopelijk is Engels geen probleem voor jou. Het spreekt allemaal voor zich dus eigenlijk zou dit voor de meeste mensen geen drempel moeten zijn.

  

Gratis Websitebuilder.com versie

Naast een betaald pakket kan je ook kiezen voor de gratis Websitebuilder.com versie. Een gratis website maken met deze sitebuilder behoort dus ook tot de mogelijkheden.

Voordelen van een gratis versie zijn:

  • Je kan Websitebuilder.com gratis testen of je er lekker mee kan werken
  • Zonder kosten een eigen website maken 
  • De vele gratis thema's gebruiken (meer dan 10.000!!)
  • Voor beginners een uitstekende manier om te oefenen hoe je een website moet maken


Een nadeel van de gratis versie van Websitebuilder.com is echter dat je niet dezelfde support krijgt als wanneer je een betaald pakket hebt. Hier wordt dus onderscheid in gemaakt bij Websitebuilder.com. Bij JouwWeb daarentegen krijgen alle klanten dezelfde goede klantenservice. Zowel bij een gratis als betaalde website kun je van hen dus uitstekende support verwachten.

 

Hoe werkt Websitebuilder.com?

Bekijk hieronder het intro filmpje voor een korte uitleg en de werking van Websitebuilder.com. 


Webshop laten maken door WebsitesSmaken?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gewoonweg geen tijd hebt om je eigen webshop te maken of misschien moeite hebt met een goede indeling om de beste verkoopresultaten te behalen. Je kan er in dit geval voor kiezen om een webshop te laten maken door WebsitesSmaken met het systeem van JouwWeb. Dit vinden wij persoonlijk de beste website builder.

Wij vragen geen absurd hoge prijzen voor het laten maken van een webwinkel of webshop en we denken graag mee met een startende ondernemer. Kijk voor meer informatie op webshop laten maken.