Review EigenWebsite.nl | Beoordelingen & Recensies

Bekijk hier de EigenWebsite.nl review. Heb je zelf al een eigen website gemaakt met EigenWebsite.nl? Schrijf hier jouw ervaring & plaats een recensie. Help op deze manier toekomstige gebruikers met het kiezen van een website builder die een eigen website willen maken.

EigenWebsite.nl voordelen

  • EigenWebsite.nl onderscheidt zich met de vele andere website builders doordat ze kant-en-klare website templates leveren per dienst of product. De fundering van je site staat er namelijk al en het scheelt je daarom enorm veel tijd met het bouwen van je nieuwe site.
  • Een ander pluspunt van deze aanbieder is het maken van je eigen logo. Met haar eigen logo-maker is het ontwikkelen van je eigen logo peace-of-cake geworden! Je hoeft op deze manier geen logo meer te laten maken door een bedrijf wat best prijzig kan zijn. De ontwikkelaars achter deze website builder hebben dus goed nagedacht over het totaalplaatje van een website maken.

 

Gratis EigenWebsite.nl Website Builder uitproberen

Het mooie aan de websitebuilder van EigenWebsite.nl is dat ze aan iedereen willen laten zien dat haar software daadwerkelijk voor iedereen te gebruiken is zonder technische kennis. Daarom kan je het gratis uitproberen zonder addertje onder het gras! Wanneer je overtuigd bent dan kan je er kiezen om een betaald pakket te kiezen bij Eigenwebsite.nl.

EigenWebsite.nl is echter niet transparant over de prijs die voor de verschillende pakketten gehanteerd worden. Het gratis uitproberen is natuurlijk een mooie actie, maar als klant zijnde wil je ook graag weten wat je na de gratis periode gaat betalen. Een bedrijf dat transparanter is in de prijzen die zij hanteren, is JouwWeb. Zij hebben een actie waarbij je de eerste drie maanden gratis gebruik kan maken van de betaalde pakketten en op de website zie je ook wat je na deze periode voor de pakketten gaat betalen.

De video hieronder geeft jou een duidelijke kijk over de werking ervan.


Hoe beoordeel jij EigenWebsite.nl?

Rating: 3.7272727272727 sterren
22 stemmen