Gratis website maken met Webnode

Jouw eigen gratis website maken zonder technische kennis? Dit kan nu eenvoudig met de handige website builder van Webnode. Op dit moment gebruiken 22 miljoen mensen deze handige website builder en in 5 minuten kan jouw gratis Webnode website online staan.

Webnode gratis website

Met deze gratis website van Webnode kan je naast een gratis website maken, bekijken hoe de sitebuilder bevalt en of je hier lekker mee overweg kan. Een upgrade naar een betaald pakket van Webnode met meer mogelijkheden kun je altijd maken!

Het enige nadeel aan de gratis versie van Webnode is dat je slechts beperkte opslagruimte en bandbreedte voor je website hebt. Dit terwijl je bij de gratis versie van JouwWeb al onbeperkte opslagruimte en bandbreedte hebt. Bij JouwWeb hoef je dus geen rekening te houden met het aantal afbeeldingen en pagina's dat je voor je website gebruikt.


Liever een goedkope website laten maken door WebsitesSmaken?

Goedkoop je website laten maken kan ook bij WebsitesSmakenHeb je echter te weinig tijd om zelf je eigen website te maken dan bouwen wij deze graag voor jou met JouwWeb, dat vinden wij persoonlijk de beste website-builder. Neem gerust contact met ons op.


TIP!  Google waardeert een website met een eigen domein meer dan een gratis website welke op een subdomein staat geregistreerd. Wil je dus een hogere positie binnen Google krijgen? Kies dan voor een website builder met een betaald pakket waarmee je automatisch een eigen domein krijgt.