Webshop maken met Wix website builder

Wix is een handige website builder en hiermee kan je eenvoudig je eigen webshop maken zonder technische kennis! Je kopieert en plakt d.m.v. het "drag & drop systeem" elementen die je nodig hebt voor je eigen webshop. Een kind kan de was doen...

 

Wix Premium pakketten

Wix biedt verschillende premium pakketten aan en je kan altijd gratis upgraden wanneer je denkt dat je toch wat meer mogelijkheden wilt hebben voor je eigen webshop.

Een nadeel hiervan is dat Wix bij de goedkopere pakketten werkt met een limiet qua bandbreedte en opslagruimte. Hierdoor moet je rekening houden met hoeveel afbeeldingen en dergelijke je op je website plaatst, zodat je niet over dit limiet heen gaat. Bij JouwWeb daarentegen heb je zowel bij een gratis website als bij een betaalde website onbeperkte bandbreedte en opslagruimte. Zij hanteren dus geen limiet op het aantal bestanden of pagina's dat je toe kan voegen.

In het lijstje hieronder zie je overzichtelijk welk abonnement van Wix het beste bij jou zou passen.

eCommerce Unlimited Combo Connect Domain
Voor kleine bedrijven Voor ondernemers & Zzpérs Voor persoonlijk gebruik Meest eenvoudig
Onbeperkt bandbreedte Onbeperkt bandbreedte 2 GB bandbreedta 1 GB bandbreedta
20 GB opslagruimte 10 GB opslagruimte 3 GB opslagruimte 500 MB opslagruimte
€ 16,17 per maand € 12,42 per maand € 8,25 per maand € 4,08 per maand

Webshop laten maken door WebsitesSmaken?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gewoonweg geen tijd hebt om je eigen webshop te maken of misschien moeite hebt met een goede indeling om de beste verkoopresultaten te behalen. Je kan er in dit geval voor kiezen om een webshop te laten maken door WebsitesSmaken met het systeem van JouwWeb. Dit vinden wij persoonlijk de beste website builder.

Wij vragen geen absurd hoge prijzen voor het laten maken van een webwinkel of webshop en we denken graag mee met een startende ondernemer. Kijk voor meer informatie op webshop laten maken.