Over ons

Een klein stukje over ons... De website WebsitesSmaken is tot stand gekomen, omdat er hedendaags nog veel particulieren en ondernemers zijn die zonder website zitten. Een goede website laten maken door een webdesignbureau of een webdesigner is een dure aangelegenheid en dan is het nog maar de vraag of deze wel naar al jouw verwachtingen voldoen na oplevering.

 

Een 'eigen website' moet voor iedereen beschikbaar zijn

'Wij vinden' dat iedereen over een goede en leuke eigen website moet kunnen beschikken. Met de komst van website builders wordt dit dan ook mogelijk gemaakt. Met verschillende thema's en een handig 'drag & drop systeem' kan men naar eigen smaak een website maken of webshop bouwen zonder technische kennis. Men kan eenvoudig elementen kopiëren en plakken. Kortweg gezegd, een kind kan de was doen!

 

Website builders vergelijken

Naast dat iedereen nu eenvoudig een website kan maken met de verschillende website builders, is het ook zaak geworden voor hen om te kiezen tussen dit enorme aanbod aan websitemakers. Maar om een website builder te kunnen kiezen, moet je dit van tevoren eerst kunnen vergelijken. Wat zijn de verschillen? Wat zijn de prijzen? Wat krijg ik bij een betaald pakket? Etc..

 

Geld verdienen met je eigen website

Zoals we hierboven al aangaven zijn bezoekers belangrijk voor je website. Het aantal bezoekers geeft aan of je website "succesvol" is of niet. Dit hangt er natuurlijk ook vanaf in welke branche je zit. Maar heb je eenmaal een leuk gemiddeld aantal unieke bezoekers waar jij tevreden mee bent per dag dan kun je hiermee een leuk zakcentje verdienen. Op onze pagina "geld verdienen met je website" leggen we dit haarfijn uit. Uit onze eigen ervaring laten we je zien wat de do's en dont's zijn.

 

Eventuele vragen bij het maken van je eigen website

Het kan zijn dat je bij het maken en bouwen van je eigen website nog vragen hebt. Bekijk anders bij veel gestelde vragen of jouw vraag er tussen staat of stuur jouw vraag via het contactformulier.

 

- Het WebsitesSmaken Team