Gratis website maken met JouwWeb

Een gratis website maken met JouwWeb kan je eenvoudig hier doen. Technische kennis is niet meer nodig om een website te bouwen. Je kopieert en plakt elementen die je nodig hebt met het handige 'drag & drop systeem'.

Gratis JouwWeb website

JouwWeb is een Nederlandse website builder en al vele Nederlandse particulieren en ondernemers maken gebruik van deze websitemaker. Het voordeel is dat je naast de betaalde Pro- of Business-versie ook een gratis JouwWeb website kan maken en deze direct online kan zetten. Jouw gratis website staat dan als subdomein op JouwWeb.

JouwWeb abonnement

Met de Pro- of Business-versie krijg je onder andere een eigen domeinnaam bij JouwWeb. JouwWeb heeft momenteel een aanbieding waarbij je drie maanden gratis gebruik kan maken van het Pro- of Business-pakket. Daarna betaal je € 9,- per maand voor het Pro-pakket en € 18,- per maand voor het Business-pakket. Als je gebruikmaakt van deze pakketten dan is je website reclamevrij, in tegenstelling tot de gratis versie van JouwWeb.

Het Pro-pakket is voornamelijk gericht op (startende) ondernemers die een professionele website nodig hebben. Bij die pakket zit namelijk een eigen domeinnaam en eigen mailbox inbegrepen. Verder kun je tevens jouw eigen (kleine) webshop maken als je dit pakket afneemt.

Ga je beginnen met je eigen webshop? Dan is het Business-pakket van JouwWeb geschikt voor je! Hiermee kun je namelijk een oneindig aantal producten aan je webshop toevoegen. Ook zitten er maar liefst twee domeinnamen en tien mailboxen bij dit pakket inbegrepen.


Liever een goedkope website laten maken door WebsitesSmaken?

Goedkoop je website laten maken kan ook bij WebsitesSmakenHeb je echter te weinig tijd om zelf je eigen website te maken dan bouwen wij deze graag voor jou met JouwWeb, dat vinden wij persoonlijk de beste website-builder. Neem gerust contact met ons op.


TIP!  Google waardeert een website met een eigen domein meer dan een gratis website welke op een subdomein staat geregistreerd. Wil je dus een hogere positie binnen Google krijgen? Kies dan voor een website builder met een betaald pakket waarmee je automatisch een eigen domeinnaam krijgt.