Gratis website maken met JouwWeb

Een gratis website maken met JouwWeb kan je eenvoudig hier doen. Technische kennis is niet meer nodig om een website te bouwen. Je kopieert en plakt elementen die je nodig hebt met het handige 'drag & drop systeem'.

 

Gratis JouwWeb website 

JouwWeb is een Nederlandse website builder en al vele Nederlandse particulieren en ondernemers maken al gebruik van deze websitemaker. Het voordeel is dat je naast de betaalde pro versie ook een gratis JouwWeb website kan maken en deze direct online kan zetten. Jouw gratis website staat dan als subdomein op JouwWeb.

 

JouwWeb abonnement

Met de pro versie of abonnement krijg je een eigen domeinnaam bij JouwWeb. Een abonnement is tijdelijk de eerste 3 maanden gratis. Daarna betaal je €8,- per maand inclusief een eigen website mailbox. Tevens is je site dan reclamevrij in tegenstelling tot de gratis versie van Jouwweb.

Verder kun je tevens jouw eigen webshop maken als je dit pakket afneemt

 

Liever een goedkope website laten maken door WebsitesSmaken?

Goedkoop je website laten maken kan ook bij WebsitesSmaken. Heb je echter te weinig tijd om zelf je eigen website te maken dan bouwen wij deze graag voor jou met JouwWeb of een andere  websitebuilder. Neem gerust contact met ons op.

TIP!  Google waardeert een website met een eigen domein meer dan een gratis website welke op een subdomein staat geregistreerd. Wil je dus een hogere positie binnen Google krijgen? Kies dan voor een website builder met een betaald pakket waarmee je automatisch een eigen domeinnaam krijgt.