Webshop maken met Jimdo 

Jimdo is een Duitse website builder welke wereldwijd opereert en populair dankzij reclamecampagnes. Men kan hiermee eenvoudig een eigen webshop maken zonder technische kennis! Je kopieert en plakt d.m.v. het "drag & drop systeem" elementen die je nodig hebt voor je webshop. Een kind kan de was doen...

 

Jimdo webshop beginnen & starten 

Naast een website bouwen met Jimdo biedt deze websitebuilder ook een gemakkelijk systeem aan om een webwinkel te beginnen. Misschien dat je op het internet al had gekeken voor webdesigners of internetbureau's die een webwinkel voor je willen maken en ben je geschrokken van de prijzen die ze vragen? Als startende ondernemer of zzp'er heb je vaak een beperkt budget. Om de kosten laag te houden, kun je overwegen om dit zelf te maken. Het is erg eenvoudig en iedereen kan een webshop starten met dit eenvoudige systeem van Jimdo. Echter, het kent wel zijn beperkingen voor Nederlandstalige markt:


Jimdo voor de Nederlandse markt

Het grootste bezwaar is dat we veel negatieve reviews van gebruikers lezen over Jimdo. Als Duitstalig bedrijf weet het geen goede Nederlandse service te bieden. Ook ontbreekt iDEAL en Bancontact als betaalmethode voor je webshop.  Dat in tegenstelling tot het Nederlandse JouwWeb waar wij een positieve recensie over schreven en we ook zeer positieve klantenreviews tegenkomen. 


Webshop laten maken door WebsitesSmaken?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gewoonweg geen tijd hebt om je eigen webshop te maken of misschien moeite hebt met een goede indeling om de beste verkoopresultaten te behalen. Je kan er in dit geval voor kiezen om een webshop te laten maken door WebsitesSmaken met het systeem van JouwWeb. Dit vinden wij persoonlijk de beste website builder.

Wij vragen geen absurd hoge prijzen voor het laten maken van een webwinkel of webshop en we denken graag mee met een startende ondernemer. Kijk voor meer informatie op webshop laten maken.