Home » Webshop » Jouwweb

Webshop Maken met JouwWeb

JouwWeb is een Nederlandse website builder en hiermee kan je eenvoudig een eigen webshop maken zonder technische kennis! Je kopieert en plakt d.m.v. het "drag & drop systeem" elementen die je nodig hebt voor je webshop. Een kind kan de was doen...

 

JouwWeb Webshop beginnen en starten

Een webshop beginnen hoeft geen droom meer te zijn met de handige JouwWeb Websitebuilder. Besteed dit niet meer uit aan een duur internetbureau of dure webdesigner, maar maak het eenvoudig zelf. Een webshop starten als beginnende ondernemer of Zzp'er biedt enorm veel voordelen: 

  • Besparing op de kosten.
  • Zelf aan te passen zonder inschakeling van derden.
  • Geen dagelijkse of wekelijkse updates, zoals wel het geval zou zijn bij Wordpress, Drupal of Magento.
  • Geen dure investering nodig van duizenden euro's. 

 

Meer dan 100.000 websites & webshops gemaakt met JouwWeb

JouwWeb is een Nederlands website builder uit Eindhoven welke opgericht is door 2 jonge ondernemers met het idee dat een eigen website of JouwWeb webshop voor iedereen betaalbaar en beschikbaar moet zijn en uiteraard zelf te maken. Niet voor niks zijn er al meer dan 100.000 sites en webwinkels mee gebouwd. Naast de gratis JouwWeb versie heb je het pro pakket van €8,- en €16,- euro per maand en dus betaalbaar voor eigenlijk iedereen.

Met het Pro pakket van €16,- euro kun je onbeperkt producten toevoegen aan je eigen webshop en kun je klanten laten betalen met iDeal of een andere betaalmethode. Het werkt echt ontzettend eenvoudig en het resultaat is verbluffend. 

 

JouwWeb Actie

Als je van plan bent om je eigen JouwWeb webshop te maken krijg je als actie de 1e drie maanden gratis! Genoeg tijd dus om je eigen webwinkel op orde te krijgen en te maken.

 

Webshop laten maken door WebsitesSmaken

Het kan natuurlijk zijn dat je echt geen tijd hebt om een eigen webshop te bouwen, ondanks de handige websitebuilders van tegenwoordig. In dit geval kan je dan goedkoop een webshop laten maken door WebsitesSmaken.