Review Wix | Recensie & Beoordeling

Bekijk hier de Wix review. Heb je zelf al een eigen website gemaakt met Wix.com? Schrijf hier jouw ervaring & plaats een recensie. Help op deze manier toekomstige gebruikers met het kiezen van een website builder die een eigen website willen maken.

 

Wix is een handige website builder en hiermee kan je eenvoudig een eigen website maken zonder technische kennis! Je kopieert en plakt d.m.v. het "drag & drop systeem" elementen die je nodig hebt voor je eigen website. Een kind kan de was doen...

 

Wix Premium pakketten

Wix biedt verschillende premium pakketten aan en je kan altijd gratis upgraden wanneer je denkt dat je toch wat meer mogelijkheden wilt hebben voor je eigen website.

Een nadeel hiervan is dat Wix bij de goedkopere pakketten werkt met een limiet qua bandbreedte en opslagruimte. Hierdoor moet je rekening houden met het aantal afbeeldingen en documenten dat je op je website plaatst. Bij JouwWeb daarentegen heb je zowel bij een gratis website als bij een betaalde website onbeperkte bandbreedte en opslagruimte. Zij hanteren dus geen limiet op het aantal bestanden of pagina's dat je toe kan voegen.

In het lijstje hieronder zie je overzichtelijk welk abonnement van Wix het beste bij jou zou passen.

eCommerce Unlimited Combo Connect Domain
Voor kleine bedrijven Voor ondernemers & Zzpérs Voor persoonlijk gebruik Meest eenvoudig
Onbeperkte bandbreedte Onbeperkte bandbreedte 2 GB bandbreedte 1 GB bandbreedte
20 GB opslagruimte 10 GB opslagruimte 3 GB opslagruimte 500 MB opslagruimte
€ 16,17 per maand € 12,42 per maand € 8,25 per maand € 4,08 per maand