Afbeeldingen overzicht   

De beste afbeeldingen, gratis foto's, plaatjes en stockfoto's vind je in dit overzicht. Je kunt een plaatje natuurlijk gebruiken voor social media kanalen, zoals Facebook of voor jouw eigen website. Misschien ben je een blogger met een eigen blogwebsite en heb je bepaalde afbeeldingen nodig voor jouw volgers? Je vindt de beste (gratis) foto's, plaatjes en afbeeldingen in dit handige overzicht.

Gratis foto's 

Als je op zoek bent naar gratis afbeeldingen & foto's waar geen rechten op zitten van de auteur dan kun je naar het overzicht gratis foto's gaan. 

Stockfoto's

Als je op zoekt bent naar een bepaalde foto in goede kwaliteit dan krijg je vaak te maken met copyright. Oftewel de maker van deze foto heeft alleen het recht om deze foto te gebruiken. Wanneer de maker of auteur het recht geeft om deze foto te gebruiken tegen een kleine vergoeding dan spreken we van een stockfoto. Toch zijn er stockfoto websites waar je gratis foto's kan downloaden.

  • Het voordeel is dat je later geen gezeur krijgt of in het ergste geval een rechtszaak krijgt.
  • Een ander voordeel is dat je een stockfoto in bepaalde formaten kunt krijgen en in zeer goede kwaliteit. Bekijk hier de beste stockfoto's als je op zoek bent naar de beste stockfoto.