Online Geld verdienen met  een Affiliate netwerk

Wanneer je een eigen website hebt of eentje beheert kun je je als publisher aanmelden bij een affiliate netwerk om advertenties te tonen van aangesloten adverteerders. Wanneer deze advertenties goed aansluiten op jouw website dan is de kans op conversie natuurlijk het grootst. Je wilt immers zo veel mogelijk online geld verdienen met je aangeboden producten en of diensten op jouw eigen website.

 

Welke affiliate netwerken zijn er?

Tegenwoordig bestaan er tal van affiliate netwerken waar adverteerds bij zijn aangesloten. We zullen daarom de meest toonaangevende en belangrijke netwerken hier weergeven waar je als Nederlandse publisher profijt van zult hebben.

 

Daisycon affiliate netwerk

Daisycon is actief door heel Europa, maar legt de focus op Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Daisycon is dan ook een van de bekendste affiliate netwerken in Nederland en helpt adverteerders om hun (online) marketingdoelstellingen te realiseren. Het systeem van Daisycon is zeer gebruiksvriendelijk en via hun kennisbank vind je antwoord op al je vragen.

Lees meer over Daisycon.

Tradetracker affiliate netwerk

Het affiliate netwerk Tradetracker zullen hoogst waarschijnlijk meerdere mensen wel kennen. Het heeft een van de best technische track systemen waardoor hoge verdiensten voor zowel kleine als grote publishers mogelijk zijn. Bovendien heeft Tradetracker een bijzonder fijn overzichtsmenu en staan de medewerkers je heel snel te woord met al je vragen.

Lees meer over Tradetracker.

 

Zanox affiliate netwerk

Het affiliate netwerk Zanox staat voor performance & kwaliteit: gemiddeld 15% meer bezoekers, leads en sales; Groot bereik: na Google meest gebruikte netwerk door publishers in Nederland. 

Lees meer info over Zanox.