Review Mijndomein | Recensie & Beoordeling

Bekijk hier de Mijndomein websitemaker review. Heb je zelf al een eigen website gemaakt met Mijndomein? Schrijf hier jouw ervaring & plaats een recensie. Help op deze manier toekomstige gebruikers met het kiezen van een website builder die een eigen website willen maken.

 

Met de Nederlandse website builder van 'Mijndomein WebsiteMaker' kan je vanaf nu heel eenvoudig jouw eigen website maken. Technische kennis bij het bouwen van je website is niet nodig. Prachtige thema's staan klaar om ingevuld te worden door jou. 

 

De kracht van Mijndomein Websitemaker

Met de 'drag & drop' editor sleep je eenvoudig je website in elkaar. Ook website builder JouwWeb biedt een drag & drop systeem aan waarmee je eenvoudig je eigen webshop op kan bouwen.

Alle moderne templates zijn responsive, dus goed te bekijken op elk mobiel apparaat of tablet. De websites zijn standaard zoekmachinevriendelijk ontwikkeld. Daarnaast heb je zelf de mogelijkheid om je vindbaarheid te verbeteren. Het pakket is uitgerust met een domeinnaam en e-mailpakket op een betrouwbaar platform. Je kan dus direct aan de slag zonder zorgen!

 

Gratis de WebsiteMaker uitproberen

Om te laten zien aan jullie dat dit een fijne en betrouwbare websitemaker is, kan je deze website builder gratis uitproberen!  Je hebt dus niks te verliezen met een eigen website maken, want Mijndomein bestaat ruim 10 jaar en heeft meer dan 190.000 klanten.

Ideaal voor foto's en video's

Websitemaker is vanwege de gebruikersvriendelijkheid ideaal voor het plaatsen en delen van foto’s, video’s en nieuwsberichten. Je kunt je blog of website zo mooi maken als je zelf wilt!

 

Koppelingen met Facebook, Twitter en Google+

De foto’s, video’s en berichten op je website deel je heel eenvoudig op Facebook, Twitter en andere social media. Andersom geldt ook: met onze widgets laat je snel en eenvoudig berichten van jouw social media op je website zien. Zo is je website altijd voorzien van je laatste nieuws en nieuwste foto's.

 

Uitstekende klantenservice bij Mijndomein

Heb je hulp nodig bij de aanschaf van een product? Of ben je al klant en kom je ergens niet uit? De medewerkers van Mijndomein staan 7 dagen per week voor je klaar en helpen je graag verder. Bij de helpdesk vind je ook de meest gestelde vragen, live chat en handleidingen.