KPN WebsiteMaker

KPN WebsiteMaker is een vrij nieuwe website builder van KPN zelf en hiermee kan je eenvoudig een eigen website maken zonder technische kennis! Je kopieert en plakt d.m.v. het "drag & drop systeem" elementen die je nodig hebt voor je website. Een kind kan de was doen...

 

Website maken met KPN WebsiteMaker

Gelukkig heeft KPN ook ingezien dat een website maken met een sitebuilder enorm populair is geworden voor zowel particulieren als startende ondernemers en kleine bedrijven. Tegenwoordig kun je gewoon niet meer zonder website. Waar men voorheen een duur internetbureau of webdesigner moest inschakelen, is een eigen website bouwen nu peace of cake geworden. 

 

Webshop maken met KPN WebsiteMaker

KPN biedt 3 Websitemaker pakketten aan om een website te maken. Een webshop maken is ook heel goed mogelijk en dit kan ook eenvoudig met de KPN WebsiteMaker gerealiseerd worden. Het toevoegen van artikelen en producten kan je met een paar klikken doen tot een maximum van 100 waarbij de 5 GB aan webruimte ruimschoots voldoende is.

Jouw eigen webshop wordt gehost via de datacenters van KPN in Nederland. Niet alle website builders werken met betrouwbare datacenters die gevestigd zijn in Nederland, maar zowel KPN als JouwWeb werken hiermee. Dit betekent dat jouw webshop via een server in verbinding staat met het internet. Zo is jouw data en die van je klanten veilig beschermd en profiteer je van de hoge veiligheidsstandaarden van de servers.

Een professionele website voor bijvoorbeeld jouw bedrijf

Een goede website is cruciaal voor online succes. Klanten moeten jouw bedrijf goed kunnen vinden. Maar waar en hoe moet je beginnen?

De oplossingen van KPN helpen je bij het opstarten en uitbreiden van jouw online succes. Registreer jouw domeinnaam met een ruime keuze uit verschillende extensies. (.nl .com .net .nu .eu .org .info etc) Hierna kun je ervoor kiezen om zelf jouw website te maken met de KPN WebsiteMaker. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een Content Management Systeem (CMS) naar keuze in combinatie met Webhosting van KPN. 

KPN WebsiteMaker Standaard KPN WebsiteMaker Premium KPN WebsiteMaker Premium + Webwinkel
Aantal pagina's onbeperkt onbeperkt onbeperkt
Responsive design* ja ja ja
Uitgebreide mobiele websitefunctionaliteiten nee ja ja
Domeinnaam optioneel 1e jaar gratis 1e jaar gratis
Webwinkel optioneel optioneel Ja (100 producten)
Dataverkeer Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Prijs Normaal €8,- Nu €4,- /mnd** Normaal € 18,- Nu € 9,- /mnd** Normaal €33,- Nu €16,50,- /mnd**

*responsive design = website past zich automatisch aan gebruikersscherm. (mobiel, tablet, laptop of pc)

** De actieprijs geldt de eerste 6 maanden. Daarna betaal je de reguliere prijs per maand. De tarieven zijn exclusief btw.


Liever een goedkope website laten maken door WebsitesSmaken?

Goedkoop je website laten maken kan ook bij WebsitesSmaken. Heb je te weinig tijd om zelf je eigen website te maken? Dan bouwen wij deze graag voor jou met de website builder van JouwWeb. Neem hiervoor gerust contact met ons op.