Home » Website Builder » Onepage.website

Onepage.website builder

Voor slechts € 1,- per maand kun je een (mobiele) website maken met Onepage.website en dat binnen 1 uur. Zonder technische kennis een mobiele website bouwen is erg makkelijk geworden met de mobiele templates die klaarstaan.

 

Gratis Onepage.website maken

Je kan bij Onepage.website ook een gratis website maken, maar zeg nou eens eerlijk wat is € 12,- euro op jaarbasis?

 

Vreemd eendje in de websitebuilders industrie

Als je Onepage.website naast een andere website builder legt, zie je een duidelijk verschil. Onepage is gebouwd net als een Twitter bootstrap. Oftewel, je kan niet doorklikken naar andere pagina's, maar je ziet alles op 1 pagina. Kan je dan wel meerdere pagina's maken? Dat kan zeker wel, maar om deze te bekijken verspring of verschuif je naar onder of boven. 

Eigenlijk is deze website builder een ideaal uithangbord als mobiel visitekaartje.

Maar als je graag meerdere pagina's voor je website wil gebruiken dan is Onepage.website niet de ideale website builder voor jou. Dan zouden wij het gebruik van JouwWeb aanbevelen, want via JouwWeb kun je zowel met de gratis als betaalde versie zoveel pagina's aan de website toevoegen als je wil.


Liever een goedkope website laten maken door WebsitesSmaken?

Goedkoop je website laten maken kan ook bij WebsitesSmaken. Heb je te weinig tijd om zelf je eigen website te maken? Dan bouwen wij deze graag voor jou met de website builder van JouwWeb. Neem hiervoor gerust contact met ons op.