GoDaddy website builder

GoDaddy is een internationale speler op het gebied van webhosting en domeinregistratie en ook zij bieden een gebruiksvriendelijke website builder aan. Zonder technische kennis een eigen website maken bij GoDaddy tegen super scherpe tarieven! Waar je bij andere website builders per maand betaald, betaal je bij GoDaddy het hele bedrag ineens voor 1, 2 of 3 jaar. Voordeel is dat je ontzettend goedkoop uit bent. Voordeliger dan bij de andere website builders. 'So who is your Daddy?'

 

Website maken met GoDaddy website builder

Met de handige GoDaddy website builder is een website maken super eenvoudig geworden met de mooie templates waaruit je kan kiezen.

 

Nadeel van GoDaddy website builder

Tijdens het bestelproces krijg je de keuze om een domeinnaam te kiezen, want dit krijg je gratis bij het pakket. Een nadeel is dan dat je niet uit een .nl extensie kan kiezen. Wel heb je de keuze uit:

  • .net
  • .org
  • .com
  • .co


Bij de Nederlandse website builder JouwWeb is het wel mogelijk om een .nl domeinnaam te kiezen voor je domeinnaam. Deze zit dus gewoon bij hun goedkoopste pakket inbegrepen. Bij GoDaddy kun je wel een .nl domeinnaam kiezen, maar dan moet je voor een websitebuilder pakket kiezen en dan ben je duurder uit. 

Verder is het kiezen voor GoDaddy een prima keuze bij het maken je eigen website. Bekijk hieronder de werking van GoDaddy Website Builder. (Engels)


Liever een goedkope website laten maken door WebsitesSmaken?

Goedkoop je website laten maken kan ook bij WebsitesSmaken. Heb je te weinig tijd om zelf je eigen website te maken? Dan bouwen wij deze graag voor jou met de website builder van JouwWeb. Neem hiervoor gerust contact met ons op.