Eigen website maken met JouwWeb 

JouwWeb is een Nederlandse website builder en hiermee kan je eenvoudig een eigen website maken zonder technische kennis! Je kopieert en plakt door middel van het eenvoudig werkende "drag & drop systeem" elementen die je nodig hebt voor je website. Een kind kan de was doen.

 

Wat is JouwWeb?

JouwWeb is precies wat een website builder moet zijn. Er is geen leercurve, waardoor je website in enkele momenten opgezet is en online staat. Hoewel Weebly eenzelfde soort systeem biedt, werkt het drag & drop systeem van JouwWeb nog eenvoudiger. Je kan een element (zoals een formulier bijvoorbeeld) aanklikken, naar je website slepen en daarna kan je deze gaan gebruiken. Je hoeft dus alleen maar elementen te slepen, los te laten en je bent klaar!

 

Veel opties aan functionaliteiten bij JouwWeb

Je maakt bij JouwWeb gemakkelijk een uitstekende eigen website met veel verschillende mogelijkheden en gevarieerde functies.

Er is keuze uit een verscheidenheid aan: 

 • Voldoende keuze in website templates.
 • Pagina’s in kolommen opdelen, zodat er creatieve dingen met de lay-out gedaan kunnen worden.
 • Ook het invoegen van een fotoalbum, slider, formulier of document is zeer eenvoudig.
 • Voor geavanceerdere elementen biedt het Embed-element de mogelijkheid om externe widgets en andere tools toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boekingskalenders, social media feeds en advertenties voor extra inkomsten.
 • Het button-element is erg handig. Op deze manier moedigt JouwWeb je namelijk aan veel call-to-actions op je site te plaatsen. En het instellen van zo'n button is ook nog eens gemakkelijk en heb je binnen enkele seconden gedaan.

 

Onbeperkt dataverkeer en opslag bij JouwWeb

Normaal gesproken moet bij het aanschaffen van hosting een keuze gemaakt worden voor een bepaald aantal GB aan opslagruimte en dataverkeer. Bij JouwWeb wordt daar echter niet moeilijk over gedaan. Ze staan onbeperkt gebruik toe van foto's en bestanden. Men hoeft zich dus niet constant zorgen te maken of het maximum aantal foto’s overschreden wordt. Pas bij excessief gebruik, denk aan duizenden bestanden, zullen ze in contact treden. JouwWeb geeft echter aan dat dit nog nooit nodig is geweest.

Over de opslagruimte en het dataverkeer hoef je je dus geen zorgen te maken, want dit is onbeperkt.

 

Pagina's beschermen met een wachtwoord

JouwWeb biedt een functie waarmee je de hele website, of een paar gekozen pagina's hiervan, kan beschermen met een wachtwoord. Via deze functie kunnen alleen geselecteerde bezoekers je pagina(‘s) ook daadwerkelijk bekijken. Deze functie kan ook gebruikt worden om bezoekers tijdelijk toegang te ontzeggen en om ze met een bericht te informeren tijdens het aanpassen van je website.

Er kan toegang tot het Pro-pakket van JouwWeb verkregen worden voor slechts € 9,- per maand. Daar zitten de kosten van een domeinnaam al bij inbegrepen. Deze is overigens simpel via de abonnementspagina van je website aan te vragen. Je hebt dus geen externe facturen, maar één factuur waarmee alles in een keer geregeld is.

Ook een smartphone vriendelijke (responsive design) website wordt door JouwWeb automatisch gemaakt en de Google-indexering gebeurt ook vanzelf. Doordat JouwWeb al deze zaken regelt voor hun klanten. kunnen zij zich 100% focussen op hun eigen website.

 

Meer dan 500.000 websites gemaakt met JouwWeb Website Builder

JouwWeb is een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Eindhoven. Het bedrijf is in 2009 door twee jonge ondernemers opgericht. JouwWeb is ontstaan vanuit het idee dat het maken van een eigen website voor iedereen beschikbaar moet zijn. En dit voor een goede prijs.

Inmiddels is JouwWeb uitgegroeid tot een klantvriendelijk bedrijf dat zich tot op de dag van vandaag verder blijft ontwikkelen. Er zijn ook al meer dan 500.000 websites met het systeem van JouwWeb gemaakt.

Enkele enorme pluspunten van JouwWeb zijn:

 • Gebruiksvriendelijkheid
 • Schone urls (www.jouweigenwebsite.nl/schone-url)
 • Klantenservice. Vragen worden altijd op een snelle en klantvriendelijke manier beantwoord. JouwWeb is ook op Facebook zeer actief. Ons advies is dan ook om de Facebookpagina van JouwWeb te liken. Ze plaatsen hier regelmatig updates en tips en trucs voor je website. 

 

Webshop maken met JouwWeb Website builder

Naast een professionele website kun je ook eenvoudig je eigen webshop maken. Met een Pro-abonnement voor slechts € 9,- per maand kan je 10 artikelen toevoegen en met het Business-abonnement van € 18,- per maand is het aantal artikelen wat je toe kan voegen onbeperkt.


Met JouwWeb kan je ook handig een meertalige website en webshop bouwen;

 • Je krijgt de keuze om een extra subdomein (be.jouwwebshop.nl bijvoorbeeld) toe te voegen
 • Of je kiest voor een extra domein (jouwwebshop.be bijvoorbeeld)


Bovenin je menu komen dan vlaggetjes te staan waarmee bezoekers gemakkelijk kunnen wisselen tussen de verschillende talen.


Standaard krijg je bij allebei de pakketten de eerste 3 maanden gratis cadeau!

 

Gratis website maken met JouwWeb Website Builder

Wil je de website builder van JouwWeb liever eerst gratis uitproberen? Dat is geen probleem! Je kan op ieder moment nog upgraden naar het Pro- of Business-pakket. Een gratis website maken heeft de volgende voordelen:

 • Je kan JouwWeb gratis testen of testen of je er goed mee kan werken
 • Zonder kosten een eigen website maken 
 • Dezelfde goede klantenservice als bij een betaald pakket
 • Je kan de vele gratis thema's gebruiken 
 • Voor beginners is het een uitstekende manier om te oefenen hoe je een website moet maken

 

JouwWeb review

Bekijk ook de pagina JouwWeb reviews om recensies en ervaringen van andere gebruikers te lezen. Ook kan je daar zelf een beoordeling geven over JouwWeb.

 

JouwWeb voorbeelden

Benieuwd hoe andere gebruikers een website hebben gemaakt met JouwWeb? Bekijk dan eens deze JouwWeb voorbeelden. Of bekijk websites die gemaakt zijn via JouwWeb op hun eigen website via www.jouwweb.nl/overzicht.


Liever een goedkope website laten maken door WebsitesSmaken?

Goedkoop je website laten maken kan ook bij WebsitesSmakenHeb je echter te weinig tijd om zelf je eigen website te maken dan bouwen wij deze graag voor jou met JouwWeb, dat vinden wij persoonlijk de beste website-builder. Neem gerust contact met ons op.