Eigen website maken met JouwWeb 

JouwWeb is een Nederlandse website builder en hiermee kan je eenvoudig een eigen website maken zonder technische kennis! Je kopieert en plakt d.m.v. het "drag & drop systeem" elementen die je nodig hebt voor je website. Een kind kan de was doen...

 

Wat is JouwWeb 

JouwWeb is precies wat een website builder moet zijn. Er is geen leercurve, waardoor je website in enkele momenten opgezet is en online staat. Hoewel Weebly het ook biedt, is het drag & drop systeem erg eenvoudig. Je kan een element (zoals een formulier) aanklikken, naar je website slepen en daarna kan je hem gaan gebruiken. Slepen, loslaten, klaar.

 

Veel opties aan functionaliteiten bij JouwWeb
Je maakt bij JouwWeb uitstekend een eigen website  met veel mogelijkheden aan functies. Er is keuze uit een verscheidenheid aan: 

 • voldoende keuze in website templates,
 • pagina’s in kolommen opdelen, zodat er creatieve dingen met de lay-out gedaan kunnen worden.
 • Ook het invoegen van een fotoalbum, slider, formulier of document is zeer eenvoudig.
 • Voor geavanceerdere elementen biedt het HTML-element de mogelijkheid om externe widgets en andere tools toe te voegen zoals boekingskalenders, Ideal-betaallinks, en advertenties voor extra inkomsten.
 • Het button-element is opvallend. Op deze manier moedigt JouwWeb je aan veel call-to-actions op je site te plaatsen zonder dat het instellen van zo’n knop lang duurt.

 

Onbeperkt dataverkeer en opslag bij JouwWeb

Normaal gesproken moet bij het aanschaffen van hosting een keuze gemaakt worden voor een bepaald aantal GB aan opslagruimte en dataverkeer. Bij JouwWeb wordt daar echter niet moeilijk over gedaan. Ze staan onbeperkt gebruik toe van foto's of bestanden. Men hoeft zich dus niet constant zorgen te maken of het maximum aantal foto’s is overschreden. Pas bij excessief gebruik, denk aan duizenden bestanden, zullen ze in contact treden. Dat kan namelijk niet de bedoeling zijn. Over het dataverkeer hoef je je ook geen zorgen te maken, want dit is onbeperkt.

 

Pagina's beschermen met een wachtwoord
Er is bij JouwWeb ook een functie waarmee je hele site, of een paar gekozen pagina’s, beschermd kunnen worden met een wachtwoord. Hiermee kunnen bijvoorbeeld geselecteerde bezoekers je pagina(‘s) bezoeken. Deze functie kan ook gebruikt worden om bezoekers tijdelijk toegang te ontzeggen en om ze met een bericht te informeren tijdens het aanpassen van je website.

Er kan toegang tot het Pro-pakket van JouwWeb verkregen worden voor slechts €8,- euro per maand. Daar zitten de kosten van een domeinnaam al bij inbegrepen. Deze is overigens in een simpel scherm in te stellen. Je hebt dan geen externe facturen dus, maar één factuur waarmee alles in een keer is geregeld. Ook een smartphone-vriendelijke (responsive design) website wordt door JouwWeb automatisch gemaakt en de Google-indexering gebeurt ook vanzelf. Door al deze zaken hoeven JouwWeb-gebruikers zich niet met bijzaken bezig te houden en kunnen ze zicht 100% focussen op hun eigen website.

 

Meer dan 100.000 websites gemaakt met JouwWeb Website Builder

JouwWeb is een Nederlands bedrijf uit Eindhoven welke opgericht is door 2 jonge ondernemers met het idee dat een website maken voor iedereen beschikbaar moest zijn. Gelukkig hebben meer dan 100.000 mensen dat idee opgepakt en groeit dit aantal nog elke dag. Een enorm pluspunt van JouwWeb is de:

 • gebruiksvriendelijkheid
 • schone urls (www.jouweigenwebsite.nl/schone-url)
 • klantenservice. Vragen worden altijd op een snelle en klantvriendelijke manier beantwoord en ze zijn ook op Facebook zeer actief. Ons advies is dan ook om hun JouwWeb Facebookpagina te liken. Ze geven hier regelmatig updates, tips en trucs voor je website. 

 

Webshop maken met JouwWeb Website builder

Naast een website kan je ook eenvoudig je eigen webshop maken. Met een pro abonnement voor slechts €8,- per maand kan je 10 artikelen toevoegen en met de business versie van €16,- per maand is het aantal artikelen wat je wilt toevoegen onbeperkt.

Met JouwWeb kan je handig een meertalige website en webshop bouwen;

 • Je krijgt dan de keuze om een extra subdomein bijv. be.jouwwebshop.nl toe te voegen
 • of je kiest voor een extra domein bijv. jouwwebshop.be.

Bovenin je webmenu krijg je een vlaggetje van het desbetreffende land welke doorverwijst naar je andere (sub)domein.

Standaard krijg je bij allebei de pakketten de eerste 3 maanden gratis cadeau!

 

Gratis website maken met JouwWeb Website Builder

Wil je de website builder van JouwWeb liever eerst gratis uitproberen? Ook dit is geen probleem en je kan op ieder moment upgraden naar de pro of business versie. Een gratis website maken heeft de volgende voordelen:

 • Je kan JouwWeb gratis testen of je er lekker mee kan werken
 • Zonder kosten een eigen website maken 
 • Dezelfde klantenservice als bij een betaald pakket
 • De vele gratis thema's gebruiken 
 • Voor beginners een uitstekende manier om te oefenen hoe je een website moet maken

 

JouwWeb review

Bekijk ook de pagina JouwWeb reviews om recensies en ervaringen van andere gebruikers te lezen. Ook kan je daar zelf een beoordeling geven over JouwWeb.

 

JouwWeb voorbeelden

Benieuwd hoe andere gebruikers een website hebben gemaakt met JouwWeb? Bekijk dan eens deze

JouwWeb voorbeelden.

 

Liever een goedkope website laten maken door WebsitesSmaken?

Goedkoop je website laten maken kan ook bij WebsitesSmaken. Heb je echter te weinig tijd om zelf je eigen website te maken dan bouwen wij deze graag voor jou met een websitebuilder. Neem gerust contact met ons op.