Veel gestelde vragen | FAQ

Heb je een vraag aan ons? Lees hier bij veel gestelde vragen of jouw vraag er misschien tussen staat. Staat deze er niet tussen, schroom dan niet om je vraag te stellen in het contactformulier.

 

Tip! Lees ook eens onze computertermen en internet begrippenlijst.

Welke website builder kan ik het beste gebruiken?

Deze vraag kunnen we niet in een paar zinnen beantwoorden. De mogelijkheden per website builder verschillen nogal met elkaar. Voor meer info kun je het beste dit artikel lezen.

 

Ziet een website er wel mooi en professioneel uit wanneer ik het zelf maak?

Door de vele mooie en zeer grafische website templates ziet een website er in de meeste gevallen zeer goed uit. Natuurlijk verschillen smaken 

 

Moet ik de website zelf updaten?

Nee het updaten van je software is niet nodig. Dit gebeurd achter de schermen door de Websitebuilder partij zelf. Je hebt hier dus geen last van. Met CMS systemen, zoals bijvoorbeeld Wordpress, Drupal of Magento was dit wel het geval geweest. Houd de website wel up-to-date met je nieuwsblog of acties. Google houdt er namelijk van dat je website actief is en blijft.

 

Krijg ik een eigen domeinnaam bij een gratis website?

Bij een gratis website krijg je een subdomein. Google & andere zoekmachines tellen dit ook als een echte website. Wil je professioneler overkomen? Kies dan voor een eigen domeinnaam    

Kan ik een website ook door jullie laten maken?

Wij bouwen zelf ook websites met de handige website builder van JouwWeb. Voor meer info ga naar website laten maken

 

Hoe kom ik hoger in Google met mijn site?

Met je website hoger in Google komen is een ware kunst. Dit kunnen we niet in een paar zinnen omschrijven, maar dit leggen we wel uit met bewezen resultaten en tips op de pagina hoger in Google komen.

 

Kan ik online geld verdienen met mijn site?

Jazeker kan je online geld verdienen met je eigen website. Hoe hoger je met jouw site in Google staat of zelf naamsbekendheid hebt opgebouwd hoe meer bezoekers je website zal aantrekken. Dus meer inkomsten! Je kan online geld verdienen met de inzet van onder andere:


Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!