Autorijschool website maken | Template

Het rij-instructeur / rijschool website template is de perfecte keuze voor individuele rij-instructeurs en autorijscholen gelijk! Zowel de lay-out en het ontwerp is speciaal opgezet om de online aanwezigheid van deze sector te stimuleren. Een uitstekende, overzichtelijke weergave van de diensten als rijschool op de homepage met potentiële les-arrangementen voor bijvoorbeeld automatisch en handmatig aangedreven auto’s. In een mum van tijd van een eigen rijschool website maken!

Uiteraard is er in deze template ook plaats gereserveerd voor het plaatsen van ervaringen door bijvoorbeeld leerlingen.

Deze autorijschool template beschikt over een full-blown nieuwsrubriek met individuele nieuwsberichten, een tarieven overzicht pagina en contact sectie.

Verder heeft deze template de meest krachtige user interface op de markt waardoor je website gemakkelijk te onderhouden en bij te werken is, op elk moment! Ook is alles geheel naar eigen wens aan te passen. Denk aan teksten, afbeeldingen, kleuren, indelingen, e.d.

Tevens is dit ontwerp geheel responsive. Dit betekent dat de website volledig wordt ondersteund op ondermeer tablet en mobiel dus wacht niet langer met je eigen website maken!

 

Hoe werkt het?

In de video hieronder kun je zien hoe het werkt wanneer je kiest voor een eigen website maken met deze handige template!

 

Waar vind ik deze website template?

De website template welke je hier ziet, kun je vinden op EigenWebsite.nl


Bekijk ook de website templates van andere website builders: