Goedkope Webhosting met Sitebuilder

Gepubliceerd op 3 november 2016 om 00:09

Als je op zoek bent naar goedkope webhosting met sitebuilder als optie dan is dit artikel zeer zeker de moeite waard om te lezen. Want bij welke hostingbedrijven krijg je een CMS en bij welke webhosting partij krijg je een sitebuilder of zelfs een keuze uit allebei?

Website builder bedrijven zonder CMS

Allereerst zijn er de website builder bedrijven die zich puur en alleen richten op een doelgroep die een eigen website willen maken zonder technische kennis met behulp van een sitebuilder. De hosting zit dan automatisch in het pakket welke men gaat afnemen. Bekende website builders zijn:

  • Wix
  • Webnode
  • Weebly
  • JouwWeb

Webhosting met keuze uit CMS en Sitebuilder functie

Dan heb je natuurlijk de 'normale' webhosting waarbij je een website met hostingpakket kan afnemen voor je content management systeem (CMS), zoals Wordpress, Drupal of Magento. Voor mensen die goed met html codes kunnen omgaan is dat natuurlijk ideaal. 

 

Echter blijft er nog een grote mensen over die zonder website zitten. Denk aan particulieren en hobbyisten, maar zelfs startende ondernemers en zzp'ers. Deze groep heeft toch een beperkt budget en een duur internetbureau ogf een dure webdesigner zijn dan geen optie. De uitkomst voor hen is een website maken met een website builder. Voor slechts een paar euro per maand heeft men een website die ze zelf kunnen maken zonder technische kennis!

 

De webhosting bedrijven welke alleen CMS leverden zagen de enorme populariteit toenemen bij deze website builder partijen. Om ook een aandeel hier in te nemen, zijn een aantal hosting bedrijven ingesprongen met een eigen sitebuilder.

Voorbeelden van webhosting bedrijven met een eigen sitebuilder zijn:

  • Kpn
  • Mijndomein
  • Yourhosting

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.