Eigen website maken met Mozello 

Jouw eigen website maken zonder technische kennis met de handige website builder van Mozello. Verwar deze naam niet met de webbrowser Mozilla, want daar lijkt die wel een beetje op. Het systeem werkt net als alle andere websitemakers erg eenvoudig en je kan er naast een website ook je eigen blog of webshop mee maken. 

 

Eigen Blogsite & Vlog maken met Mozello

Ben je een blogger of vlogger? Dan kun je met Mozello binnen een handomdraai jouw eigen blogsite of vlogsite in elkaar zetten. Naast je blogverhalen en stories is het plakken van je eigen (YouTube) video's een makkie. Plak gewoon de code en deze Websitebuilder doet de rest voor je. Zorg op deze manier voor nog meer volgers met de Social media knoppen.

 

Webshop maken & Webwinkel beginnen met Mozello

Heb je altijd al je eigen webwinkel willen starten, maar was dit gewoonweg te duur? Voor de kleine ondernemer en zzper kan je vanaf nu je eigen webshop maken met Mozello websitemaker. Je eigen webshop heb je al voor €6,- per maand en dan kun je 100 artikelen plaatsen. Denk je groter en wil je meer dan 100 artikelen verkopen? Je kan altijd upgraden naar het premium pakket van €12,- p/m waarbij je onbeperkt artikelen of producten kan plaatsen en verkopen.  

 

Eigen gratis website maken met Mozello

Naast de betaalde pakketten biedt Mozello je de vrijheid om deze website builder eens gratis uit te proberen en te testen. Op deze manier kan je zien of je er lekker mee kan werken. Een upgrade naar een betaald pakket is altijd nog mogelijk.

 

LET OP! Denk er wel aan bij een gratis website maken dat je geen eigen domeinnaam krijgt, maar een subdomein. Bijvoorbeeld www.jouweigenwebsite.mozello.nl en niet www.jouweigenwebsite.nl. Omdat Mozello geen geld verdient aan jou, maar jij wel gebruik maakt van haar diensten kun je een klein stukje reclame verwachten bij de gratis Mozello versie. Houd hier wel rekening mee als je kiest voor een gratis website maken.

Ook heb je bij de gratis versie van Mozello maar 500 MB opslagruimte, waardoor je rekening moet houden met hoeveel afbeeldingen en documenten je op je website gebruikt. Bij website builder JouwWeb heb je bij de gratis versie al onbeperkte opslagruimte. Als je dus een website wil maken waar veel bestanden op komen te staan dan raden wij aan om JouwWeb eens te proberen.


Liever een goedkope website laten maken door WebsitesSmaken?

Goedkoop je website laten maken kan ook bij WebsitesSmakenHeb je echter te weinig tijd om zelf je eigen website te maken dan bouwen wij deze graag voor jou met JouwWeb, dat vinden wij persoonlijk de beste website-builder. Neem gerust contact met ons op.