Eigen website maken met Websitebuilder.com 

Met de naam Websitebuilder.com sla je de spijker op zijn kop. Met een keuze uit meer dan 10.000 website templates kun je genoeg ideeën opdoen voor een eigen website maken. Zonder technische kennis moet dit iedereen lukken. Deze website builder is nog niet in het Nederlands vertaald, maar hopelijk is Engels geen probleem voor jou. Het spreekt allemaal voor zich dus eigenlijk zou dit voor de meeste mensen geen drempel moeten zijn.

 

Eigen Webshop maken met Websitebuilder.com

Met deze sitebuilder kan je ook makkelijk je eigen webshop maken. Bespaar op een dure webdesigner of internetbureau en maak zelf je eigen webwinkel. Door het het handige 'drag & drop systeem' van Websitebuilder.com is het slepen en plakken van elementen die je nodig hebt een fluitje van een cent. Doordat je nu enorm veel geld bespaart, kun je dit nu uitgeven aan marketing en reclame voor je nieuwe webshop.

 

Gratis eigen website maken met Websitebuilder.com

Naast een betaald pakket kan je ook kiezen voor de gratis Websitebuilder.com versie. Een gratis website maken met deze sitebuilder behoort dus ook tot de mogelijkheden. Voordelen van een gratis versie zijn:

  • Je kan Websitebuilder.com gratis testen of je er lekker mee kan werken
  • Zonder kosten een eigen website maken 
  • De vele gratis thema's gebruiken (meer dan 10.000!!)
  • Voor beginners een uitstekende manier om te oefenen hoe je een website moet maken


Een nadeel van de gratis versie van Websitebuilder.com is echter dat je niet dezelfde support krijgt als wanneer je een betaald pakket hebt. Hier wordt dus onderscheid in gemaakt bij Websitebuilder.com. Bij JouwWeb daarentegen krijgen alle klanten dezelfde klantenservice. Zowel bij een gratis als betaalde website kun je van hen dus uitstekende support verwachten.

 

Hoe werkt Websitebuilder.com?

Bekijk hieronder het intro filmpje voor een korte uitleg en de werking van Websitebuilder.com.


Liever een goedkope website laten maken door WebsitesSmaken?

Goedkoop je website laten maken kan ook bij WebsitesSmakenHeb je echter te weinig tijd om zelf je eigen website te maken dan bouwen wij deze graag voor jou met JouwWeb, dat vinden wij persoonlijk de beste website-builder. Neem gerust contact met ons op.