Wat kost een website laten maken eigenlijk?

Gepubliceerd op 7 maart 2017 om 16:51

Wil je graag je eigen website of blog hebben, maar weet je niet hoe je deze zelf kunt maken? Of heb je hiervoor geen tijd? Dan kun je een website laten maken. Bij veel webbouwers is een website laten maken duur, maar bij WebsitesSmaken kun je al een website laten maken vanaf slechts €129,- exclusief BTW. WebsitesSmaken is een website die een overzicht heeft gemaakt van de beste websitebuilders om een eigen website te maken. Wanneer wij een website voor iemand maken, dan maken we zelf ook gebruik van deze websitebuilders. Hierdoor kunnen we heel snel een mooie website maken en de prijs laag houden.

Voordelen van een website laten maken met een website builder

Het gebruik van een website builder voor het bouwen van jouw website heeft enkele grote voordelen:

  1. Ten eerste kun je de website na oplevering helemaal zelf onderhouden en uitbreiden.
  2. Ten tweede hoef je geen onderhoudscontract voor de website af te sluiten, zoals bij reguliere webbouwers vaak wel het geval is. Je betaalt enkel een maandelijks bedrag voor het gebruik van de websitebuilder. Die kosten zijn vaak laag, soms nog geen tientje per maand. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van CMS-systemen krijg je in een later stadium ook niet te maken met verplichte updates. Door het gebruik van kant-en-klare website templates kan een website snel worden opgeleverd. En dit alles dus al vanaf € 129 exclusief BTW.

 

Website laten maken door WebsitesSmaken

Om een goede website voor je te kunnen laten maken heeft WebsitesSmaken zoveel mogelijk informatie van je nodig. Zo kunnen we namelijk bepalen welke website templates het meest geschikt zijn en welke elementen noodzakelijk zijn. Wil je een website laten maken door ons.

Vul dus zo uitgebreid mogelijk het contactformulier in. Wat voor soort website wil je? Welke onderdelen moet de website bevatten? Ga je producten verkopen? En bedenk ook op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden via Google. Na het invullen van het contactformulier ontvang je binnen een dag een e-mail van ons met een plan van aanpak. We vragen je ook om je aan te melden bij de door ons geselecteerde websitebuilder, JouwWeb. Als je de aanmelding hebt voltooid betaal je de eenmalige kosten voor het laten maken van de website. Je stuurt ons de (inlog)gegevens van de websitebuilder en binnen een tot twee weken staat jouw website al online.

 

Laten jullie de website maken bij de klant of online?

Om de kosten van een website zo laag mogelijk te houden, maken wij websites online in de cloud. Het voordeel is dat wij sneller en effectief kunnen werken. Bovendien hoeven wij dit niet door te berekenen bij de klant waardoor u bespaart.

 

Een website laat maken overal in Nederland en het buitenland

Zoals we hierboven al aangegeven hebben, maken wij websites in de cloud. Het maakt dus niet uit waar u in Nederland woont. U kunt zelfs een website laten maken door ons als u in het buitenland zit op bijvoorbeeld uw vakantieadres.

Om u een voorbeeld te geven qua locaties waar u zou zitten:

 

Toch liever zelf een eigen website maken?

Wil je echt een eigen gratis website maken? Of lijkt een eigen website maken je gewoon leuk om zelf te doen? Dan kun je bij WebsitesSmaken een geschikte websitebuilder uitkiezen om zelf aan de slag te gaan. Je hoeft geen technische kennis te hebben om een eigen website te maken. Met sommige pakketten kun je een gratis website maken, maar als je wilt beschikken over alle functionaliteiten en een eigen domeinnaam, dan betaal je een vast bedrag per maand. Je kunt kiezen uit kant-en-klare website templates met gemakkelijke drag and drop functie. Alle website templates beschikken over responsive designs, zodat je website er ook goed uit komt te zien op de smartphone en tablet.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.